“Kinnisvaratehnoloogia kategooria tihedas konkurentsis esmavalikust edasi pääsemine on juba iseenesest meie jaoks suur võit, kuna sel aastal jahib auhinda väga suur hulk ettevõtteid,” kommenteeris Rendini tegevjuht Alain Aun. “Finalistide hulgas on hetkeseisuga üheksa firmat,” sõnab ta.

Selleks, et mainekalt auhinnagalalt tiitel koju tuua, palub ta ühes oma tiimiga eestimaalaste abi. “Iduettevõtlus on viimasel ajal olnud Eesti ühiskonna üks veduritest ja edulugudest lausa maailmatasemel. Aeg on ka näidanud, et meie kohalik kogukond on selle suhtes väga toetav,” avaldab Aun lootust, et just kaasmaalaste toetus võiks firma Euroopa tippude valimisel tippu viia.

Rendin on loonud uudse üürimislahenduse, mis koondab üürileandjatele mõeldud kindlustuse ja tagatisrahata üürimise võimaluse üürnike jaoks. Ettevõtte asutajate soov on usaldamatust tekitav tagatisraha nõudmise tava üüriturult välja süüa, pakkudes sellele asendust taskukohase ja suurema kaitsega kindlustuse näol.

Kodumaal on kinnisvaraturul tegutsetud üle aasta. Värskelt laieneti ka Poola, kus soovitakse kasvada veelgi suuremaks. Lähitulevikus on juba plaanis ka teistele turgudele pürgimine. “Meie eesmärk on saada globaalselt uueks standardiks üüriturul tagatisraha asemel,” selgitab Aun.

Rendini poolt saad Euroopa parima kinnisvaratehnoloogia idufirma valimisel oma hääle anda siin, vajutades paremal üleval sinist nuppu "Vote".

The Europas Awards on 2009. aastal loodud auhinnasari, mille eesmärk on premeerida Euroopa kõige edukamaid iduettevõtteid. Teiste seas on seal tiitleid võitnud Spotify, Transferwise, Soundcloud ja Pipedrive.