See on kummaline, sest tegemist on Euroopa rikkaima inimesega. Ta on maailmas rikkuselt kolmandal kohal.

Bernardi rikkus ulatus 150 miljardi dollarini. Temast rikkamad on 190 miljardi dollariga Elon Musk ja 196 miljardi dollariga Jeff Bezos.

Aasta algusest on Bernard Arnault rikkus kasvanud 33 miljardi dollari võrra.

Bernard Arnault on luksuskaupade tootja LVMHi juhatuse esimees. Temale ja perekonnale kuulub enam kui 47 protsenti ettevõttest. LVMH turuväärtus on 378 miljardit dollarit.

LVMH on kogum erinevatest luksusbrändidest nagu Louis Vuitton, Christine Dior, Moet Hennessey ja Dom Perigion. Arnault juhib ettevõtet alates 1989. aastast.

Bernard Arnault sündis 1949. aastal. Ta kasvas üles Põhja-Prantsusmaal Roubaixis. Tema vanematele kuulus edukas ehitusäri.

Ta õppis Ecole Polytevhnique ehitust. Selles koolis on õppinud Prantsusmaa kolm varasemat presidenti ja õppejõududeks on kolme Noberli preemia võitjat. Ülikooli lõpetamise järel töötas ta mitmed aastad perekonna ehitusettevõttes.

1973. aastal abiellus ta Anne Dewavriniga. Neil oli kaks last Delphine ja Antoine. Abielu purunes 1990. aastal. Bernard Arnault abiellus taas 1991. aastal Kanada kontsertpianisti Helene Mercieriga. Sellest abialust on kolm last - Alexandre, Frederic ja Jean.

1978. aastal võttis Arnault üle pereäri juhtimise. Ta hakkas seda kiiresti muutma ehitusärist kinnisvaraäriks.

1983. aastal ostis Arnault luksuskaupade ettevõtte Financier Agache. Samal ajal võttis ta üle ka tekstiilitootja Boussac Saint-Freresi. Boussacile kuulusid paljud kaubamärgid ja poed, sealhulgas Christian Diori kaubamärk ja Le Bon Marche kaubamaja. Arnault müüs käik Boussaci varad peale nende kahe.

1987. aastal kogus Arnault kõik kaubamärgid ühe nime LVMH alla. Ettevõte võttis ilmet moemaja Louis Vuittoni ja alkoholitootja Moet Hennessey liitmise järel.

Arnaulti juhtimisel hakkas LVMH kiiresti kasvama. Aastate 1988 ja 2001 vahel omandas LVMH Celine, Berluti, Kenzo, Guerlain, Joewe, Marc Jacobs, Sephora, Thomas Pink, Emilio Pucci ja Fendi kaubamärgid.

Läbi valdusfirma Europatwab on ta investeerinud ka mitmetesse internetifirmadesse nagu Boo.com, Libertysurg ja Zebank. 1999. aastal investeeris tema investeerimisfirma Groupe Arnault Netflixi. Arnaultile kuulub 10,69 protsenti Prantsusmaa suurimast poeketist Carrefour. Viimane on maailma suuruselt teine toidukaupade müüja.

Lisaks Pariisi residentsile kuulub talle suvekodu Saint-Tropezis. Ta on kulutanud umbes sada miljonit dollarit Los Angelese Beverly Hillsi, Trousdake Estatesi ja Hollywood Hillsi ümbruskonna kinnisvarale.