Ilmateade
Delfi
Ajalehed
Ajakirjad
Privaatsussätted
Saada vihje
Kontakt
Reklaam
Majandus
Investeeri
Energeetika
Tehnoloogiaäri
Kinnisvara
Reisijuht
Õigus
Eesti majandus
27.04.2021, 00:05
Tippkoka „kasvandike” rajatud restoraniäri õitseb ka suletud ustega
(53)
Ann-Marii Nergi
ann-marii.nergi@arileht.ee
13
false
Kuidas juhtida restoraniäri ka sügaval kriisiajal ühtki töötajat koju saatmata ja samal ajal püsida kasumis? Tartu popimate söögi-joogikohtade omanikud räägivad oma ellujäämiskogemustest.
Oled juba tellija?
Logi sisse
Mis on Delfi Kogupakett?
Tutvu maksevõimalustega
Kommenteeri
Loe kommentaare
(53)
13
Delfi
Jaga
Kommentaarid