28-30. aprillil korraldatakse EU-Startup Summit, mille raames võistlevad 15 Euroopa kõige kuumemat varajase staadiumi start-upi väärika auhinnapaketti eest. Finaali jõudsid iduettevõtted tervest Euroopast, sealhulgas on esindatud ka suured linnad nagu London ja Berliin.

„Juba ainuüksi finaali pääsemine on väga hea saavutus, sest meiega konkureerivad teised väga tugevad idufirmad. Konkurents oli tõepoolest tihe ning võistlus hõlmas tervet Euroopa Liitu. Niivõrd suurel üritusel Eestit esindada on suur au ja samas ka vastutusrikas," kommenteeris Bidrento tegevjuht ja kaasasutaja Taavo Annus.

Hiljuti Bidrento kaasas raha mitmetelt Pipedrive'i asutajatelt nagu Timo Rein ja Urmas Purde. Rahasüstiga liitusid Pipedrive'i esimene investor Peep Vain, mahuka startup-portfelliga ingelinvestor Taavi Kotka, mitme idufirma looja Ivo Mägi ning kohalikus kinnisvarasektoris tuntud tegijad.

EU-Startup Summit on iga aastane ELi idufirmade konverents. Üritusel tutvustatakse Euroopa kuumimaid idufirmasid ning tullakse kokku, et õppida meie aja edukamatelt Euroopa ettevõtjatelt.

Rohkem infot võistluse finaali kohta saab lugeda siit.

Bidrento on platvorm, mis teeb üürileandjate, maaklerite ja haldurite igapäevased toimingud oluliselt lihtsamaks ja kiiremaks. Tänasel päeval ei ole Bidrento enam puhtalt haldustarkvara, vaid uudsete lahendustega toetatakse tervet üüritsüklit ehk tegevusi üürilepingu sõlmimisele eelnevast suhtlusest kuni üürisuhte lõpetamiseni välja.