Ettevõtte senise rekordkuu, 2021. aasta märtsikuu käive oli 100200 eurot. Täpselt aasta tagasi, 2020. aasta aprillis, oli ettevõtte käive 21600 eurot, teatas ettevõte börsile.

"Aprill oli Saunumi jaoks edukas kuu. Lisaks käiberekordile jõudsime märgilise tähiseni Saunumi ajaloos - esimest korda oleme ühe kuu lõikes kulumit arvestamata kasumis," ütles Saunum Group ASi nõukogu esimees Andrus Vare. "Positiivne on, et ligi 45% müügist tuli ekspordist. Tõestasime endale ja investoritele, et liigume heas tempos ning õiges suunas. Mai kuuks on tellimusi ees rohkem kui kunagi varem, seega hea hoog jätkub" lisas Vare.

Juhtkonnatasandil väärib olulise uudisena esiletõstmist aprillikuus sõlmitud leping kahekordse Red Dot disainiauhinnalaureaadi Mihkel Massoga, kes koostöös Saunumi konstruktoritega tegeleb järgnevate kuude vältel sügisel turule tuleva uue kerise ja automaatikajuhtliidese disainiga.

Kiire kasvu finantseerimiseks on ettevõte varasemalt börsile teatanud 26. maist algavast kapitalikaasamisest Nasdaq Baltic First North alternatiivturult.

Saunumi aktsia tõusis täna Tallinna börsil kella 10:20ks 3,1 protsenti ja maksis 18,20 eurot.

Aktsiaga on tehtud 11 tehingut kogukäibega 3567 eurot.