„Meie eesmärk on luua Eesti parim ja nüüdisaegseim piletimüügikeskkond. Näeme, et turul on napi konkurentsi tõttu ruumi värsketele mõtetele ning suurtele ambitsioonidele. Ilmselgelt saame lõplikust turule jõudmisest rääkida alles COVID-19 järgsel perioodil, kui pandeemia on seljatatud ja ürituste toimumine normaliseerunud. Hetkel keskendume tootearendusele, milleks parima sisendi annabki esimeste ürituste müük ja lõppkasutajate tagasiside. Iga päevaga õpime turgu kuulama ning arvestama ja näeme, et detailhaaval saame Piletitaskust luua keskkonna, kus on mugav ja loogiline endale sobivaid üritusi otsida," märkis Piletitasku tegevjuht Indrek Poolak. „Oleme tänulikud tuhandetele inimestele, kes on soetanud pileti „Lotte ja vana õunapuu saladus" kogu pere show'le - tänu esimestele piletiostjatele on meil avaeksam õnnelikult antud."

Indrek Poolak.

Poolak lisas, et tehnoloogiliselt pakutakse uut taset ka korraldajatele, et ürituste sisestamine, haldamine, raportite ja andmete jälgimine oleks võimalikult mugav ning ülevaatlik.

„Kasutajad leiavad meie keskkonnast juba õige pea suuremal hulgal erinevaid üritusi. Kindlasti on Piletitaskus nii praegu kui tulevikus müügil pileteid, mida mujalt ei leia. Näiteks hetkel on ainult Piletitaskust võimalik osta pileteid novembris toimuvale Eesti läbi aegade suurimale lastele mõeldud näitemängule, Lotte kogupereseiklusele Saku Suurhallis, aga ka mitmetele suvistele vabaõhuüritustele," märkis Poolak. „Meie üheks trumbiks on sünergia Ekspress Meedia väljaannetega - oleme üksteisele professionaalsed partnerid. Täpselt piiritletud koostöö on kasulik kõigile, eelkõige aga neile, kes otsivad üritusi - alates tipptasemel spordist või meelelahutusest ning lõpetades konverentsidega."

Ekspress Meedia kirjastab eesti- ja venekeelset portaali Delfi, lisaks Eesti Päevalehte, Maalehte, Eesti Ekspressi, LPd, Kroonikat, Maakodu, Annet & Stiili, Pere ja Kodu, Oma Maitset, Eesti Naist ja Tervis Plussi.

Ekspress Meedia kuulub Ekspress Grupile.

Piletitasku on Ekspress Grupi teine investeering piletimüügikeskkonda, 2019. aastal omandati Läti suurim ja edukaim piletimüügiportaal Bilešu paradize.