"Carrefour on üks maailma suurimaid jaekaubanduskette ja see näitab, kui kasulik see koostöölepe meile on. Kuigi S-Grupp on Soomes suur kaubanduskontsern, siis maailma mastaabis oleme väikesed. Meie klientidele tähendab koostöö Carrefouriga soodsama hinnaga oma kaubamärgi tooteid ja tootevaliku laienemist," ütles S-Grupi keskühistu asejuht Arttu Laine.

Koostöö puudutab oma kaubamärgi toodete rahvusvahelisi hankeid. Sõlmitud leppe järgi saab S-Grupp osta Carrefouri Prantsuse, Itaalia ja Hispaania oma kaubamärgi tooteid, ühtviisi nii toidu- kui ka tööstuskaupa. Lisaks aitab koostöö parandada oma brändi kaupade tootmise efektiivsust.

"Näeme tarbimises samaaegselt kahte tugevat suundumust. Ühelt poolt arendame oma kodumaise ja kohaliku toidu valikut, teisalt kasvab nõudlus soodsate hindadega ülemaailmsete kaupade järele. Need arengusuunad eksisteerivad üheaegselt ja me töötame mõlema eesmärgi nimel," tõdes Laine. S-Grupi oma toodete kaubamärgid on Kotimaista, Rainbow ja Xtra.

"Klientide lemmikuks on Kotimaista tootesari ja me jätkame selle arendamist. Tänu algavale koostööle Carrefouriga toome Prismasse uued tooted ja soodsamad hinnad, eriti Rainbow tootesarjas. Uued tooted jõuavad kauplustesse selle aasta lõpus," lisas Laine.