Jane Kaerapiima brändi all tegutseva joogitootja eesmärk on jõuda kolme aastaga Tallinna ja Tartu eelistatuimaks taimseks piimaks, Eestis viie müüduima taimse piima hulka ning eksporditurule mineku ettevalmistusteni. Juhtinvestorina on joogitootja pardale meelitanud ökojäätise La Muu asutaja Rasmus Raski, kirjutab portaal geenius.

"Esimesed 5 aastat toodame kaerapiima ja teeme tootearendust Rootsis asuvas allhanketehases. Pärast seda planeerime uut rahakaasamist, et rajada omatootmine Eestis," kirjutab ettevõte Fundwise'i rahakogumisplatvormi lehel.

Ettevõtja Jane Kaljulaid on riigikogu liikme Raimond Kaljulaidi abikaasa ning nad tutvusid, kui Jane Raimondi kunagisse firmasse tööle palgati. Raimond värbas koos oma äripartneriga Jane aastate eest tööle enda sisuturundusagentuuri PRB. Varem oli Jane turundajana osalenud sotsiaaldemokraatide valimiskampaaniate läbiviimises ja töötanud Tallinna Tehnikaülikooli turundus- ja kommunikatsiooniosakonnas. Jane oli ka see, kes mõne aasta eest, kui Raimond linnaosa vanema kohale asus, ostis välja Raimondi osaluse firmas.