Nii näiteks loosib Ohio osariik välja miljon dollarit viie vaktsineeritud inimese vahel, raha võetakse kusjuures president Bideni kriisiga toimetulekuks mõeldud eelarvest, kirjutab Business Insider.

Connecticuti osariigis on restoranid liitunud #CTDrinksOnUs kampaaniaga, kus vaktsiinisüsti paberi ettenäitamisel võib külastaja küsida endale tasuta alkoholiga või alkoholita kokteili (NB! Enne ja pärast vaktsiini saamist alkoholi tarvitada ei soovitata!).

Illinois' osariigis, Chicagos kehtestatakse samuti vaktsineerimispassiga erinevad hüved - näiteks saavad vaktsineeritud minna soodushinnaga linnas toimuvatele kontserditele.

Kentuckys jagatakse Walmarti või Krogeri jaeketi poodidesse vaktsineerima läinutele loteriipileteid.

Maine'i osariigis saavad vaktsineeritud samuti huvitavaid soodustusi - näiteks jagatakse tasuta kalastuslube ning tasuta sissepääsu erinevatesse loodusparkidesse, aga näiteks ka Oxfordis asuvale suurele hipodroomile.

New Yersey's saad vaktsineerimispassiga riigi kulul tasuta õlle.

New Yorgis jagavad aga pesapalliklubid nagu Yankees ja Mets vaktsineeritutele tasuta pileteid mängudele. New York soovib ka sealsete kuulsamatesse muuseumidesse sissepääsu tasuta teha.