24.-28. mai toimuval konverentsil astub lavale üle 150 esineja, kes jagavad ligikaudu 55 tunni jagu uusi ideid erinevatest valdkondadest.

Delfi näitab muuhulgas otseülekandeid viiest inglisekeelsest teemaplokist: start-up, e-sport, jätkusuutlik tegevus, tervis ja meditsiin ning meelelahutus. Kuulata saab näiteks Amazoni, Sony esindajate mõtteid, teadlaste prognoose ja arutlusi. Reedel astub meelelahutusplokis lavale Eurovisiooni produtsent.

Otseülekanded on kõigile tasuta vaadatavad. Pärast konverentsi avaldame valiku parimatest esinemistest, et igaüks saaks valida sobiva aja uute trendidega tutvumiseks ja ideede kuulamiseks. Avaldame ka nende kõnelejate esinemisi, mida me ei näidanud otseülekandena. Videod on järelvaadatavad Delfi Kogupaketi tellijale. Kui sul seda veel pole, siis saad selle vormistada mõne minutiga SIIT.

Konverentsi ja täpse ajakavaga saab tutvuda SIIT.

Delfi näitab otseülekandeid järgmistest teemaplokkidest:

25. mai, esmaspäeval kell 18.40 - 22.00: Start-up

26. mai, teisipäeval kell 18.30 - 21.10: E-sport

27. mai, kolmapäeval kell 15.30-18.10: Jätkusuutlik tegevus

28. mai, reedel kell 11.00-13.20: Tervis ja meditsiin

28. mai, reedel kell 15.30-16.50: Meelelahutus

LOGINi konverentsi tegevjuht Sandra Meškauskaitė-Stepšienė sõnas, et tal on heameel, et saab sel aastal jagada sündmust kõigi Balti riikidega. Tänavu kannavad konverentsi üle nii Läti, Leedu kui Eesti Delfi. "Võimalus näidata naabritele ingliskeelseid ettekandeid annab igale Delfi lugejale suurepärase võimaluse LOGIN-festivali paremini tundma õppida," ütles ta.