"Kreetalt saabunud reisijad jäeti armetult Helsingi lennujaama kükitama ilma toidu ja veeta, sest udu tõttu ei saanud Tallinnas maanduda," märkis Delfile fotosid jaganud lugeja. Piltidel on näha reisilisi magamas pinkidel, seljakott padja funktsiooni täitmas. Teadaolevalt on reisiliste seas ka näiteks Postimehe peatoimetaja Mart Raudsaar, kes ei soostunud küll Delfiga oma kogemust kahjuks jagama.

See-eest märkis aga Delfi lugeja, et tema reisiplaani kohaselt oleks tulnud Heraklionist saabunud lennul (tunnuseks MYX512) Tallinnas maanduda kell 00:20, mis olla suunatud aga peale paarikümmet minutit pealinna kohal tiirutamist Helsingisse, täpsemalt Vantaa lennuväljale.

"Tõenäoliselt kell 14 stardime siit Tallinna poole. Infot saime lennuaja kohta lennujaama kodulehelt. Öösel toodi [reisijad - toim.] lennukist terminali ja rohkem pole keegi midagi öelnud või suhelnud," märkis lugeja, kelle kirjelduse alusel on võimalik täheldada olukorraga seoses teatavat kommunikatsioonisegadust. "Tekid-padjad olid ilmselt eelmisele Tallinna lennule ära jagatud. Mingeid pleede lõpuks toodi. Ilmselt piirangute tõttu olid kõik sunnitud lennujaamas pinkidel ja põrandatel magama. Väiksed sülelapsed kaasa arvatud. Hommikul anti üks 20-eurone Refreshment voucher."

Ripakile jäänud reisijad jõudsid tänasel pärastlõunal tagasi Tallinna - seda küll vähemalt tunni võrra edasilükkunud Smartlynxi lennuga.