ITM Grupp Arendus tegevjuhi Artur Jõe sõnul tuleb 2023. aasta alguses valmivasse hoonesse sada kahe- kuni neljatoalist korterit. „Tornist avaneb järvele panoraamvaade ja liivarand on mõneminutilise jalutuskäigu kaugusel. Samuti on lähedal toidupoed, raamatukogu, lasteaed ja gümnaasium, mistõttu sobib piirkond hästi koduks noortele peredele,“ ütles Jõe.

Bigbanki ettevõtete panganduse üksuse juhi Aimar Roosalu sõnul on Tallinnas hea kvaliteedi ja asukohaga korterite järele tugev nõudlus ning arendajad, kes suudavad praegu defitsiidis turule mõistlikke lahendusi pakkuda, leiavad suure tõenäosusega kiirelt ka ostjad.

„Elamuarenduse rahastamine on osa Bigbanki laiemast strateegiast suurendada ettevõtetele antavate laenude mahtu. Mahtude poolest on kinnisvarasektori laenunõudlus jätkuvalt väga suur. On hea meel, et Bigbank on Eesti kinnisvaraarendajate jaoks esimene valik. Meil on lahendus ka koduostjatele, sest Bigbank alustas eelmisel aastal Eestis ka eraisikutele kodulaenude pakkumisega,“ lisas Roosalu.

Paldiski mnt 221a aadressile kerkiva Harkuranna Torni keldrikorrusele rajatakse maa-alune parkla. Maja esimesel korrusel asuvad kaks äripinda, samuti panipaigad ja jalgrataste hoiuruum. Viimasele ehk 14. korrusele tulevad suurte terrasside ja Harku järve vaadetega katusekorterid.

Harkuranna Torni projekteeris Arhitektuuribüroo Korrus. Hoone ehitab Vilcon Ehitus ning omanikujärelvalve eest vastutab P.P. Ehitusjärelevalve. Hoone valmib 2023. aasta jaanuaris.
Eskiis