MyDello pakub varasemast kiiremat ja läbipaistvamat logistikakorraldust. "On hea meel näha, et MyDello vastab ettevõtjate ootustele ning lihtsustab tarnete planeerimist," ütles MyDello turundus- ja kommunikatsioonijuht Sigrid Ojavee. "MyDello pakub eeldusliku tarneaja ja -hinna koheselt ning võimaldab valida eri transpordiviiside vahel."

MyDello alustas Eestis aprilli teises pooles ning maikuust alates on teenus saadaval ka Lätis ja Leedus. "Eestis ja Lätis on liitunud juba üle 600 ettevõtte, seega oleme uue lahendusega siinsel logistikaturul tugevalt kanda kinnitanud," lisas Ojavee. "Ka esimesed päevad Leedu turul on olnud väga paljulubavad. Lähiaja plaanide seas on Valgevene suund ja mõne aja pärast jõuame loodetavasti veelgi kaugemale."

MyDello siht on muuta kogu logistikasektor täielikult automatiseerituks. "Kiire ja lihtne logistikakorraldus on iga ettevõtja huvides. Praegune paberimahukas töökorraldus logistikas aga pigem pärsib ettevõtte ja majanduse arengut. Loodetavasti saame anda oma panuse, et muuta transport kuluefektiivseks ja senisest keskkonnasõbralikumaks," ütles Ojavee.