Kristjan-Thor Vähi sõnul on kümnel hektaril laiuv Luccaranna suurim ühtselt arendatav elamuala Tiskre ja Tabasalu piirkonnas. „Meie jaoks on oluline, et Luccarannasse oma uut kodu rajavad inimesed saaksid juba järgmisel aastal kenasti sisse kolida,“ ütles Vähi ja lisas, et NOBE töö on saanud Invego varasemate arendusprojektide juures klientidelt head tagasisidet.

"Ka praegu on meil nendega käimas koostöö nii Tiskreoja kui Tabasalu Kodu arendustes, kuid need elurajoonid saavad peagi välja müüdud ja valmis ehitatud," rääkis Vähi. Luccaranna elamupiirkonda ehitatakse 17 kortermaja ja 11 ridaelamut kokku 238 elamuühikuga.

Luccaranna piirkonnale parima lahenduse leidmiseks korraldatud arhitektuurikonkursi võidutöö autoriks on Kuu arhitektid. Elurajooni keskmeks on rajatav lineaarpark koos jalutusteega, mis ühendab kodud loodusliku taimestikuga alade ja rannaga. "Majade vahele tuleb avar autovaba puhkeala ning rajoon tervikuna pakub koduomanikele rohkelt privaatsust,“ kirjeldas Kristjan-Thor Vähi.

Luccaranna asub Tallinna linnas, Tiskre asumi mereäärses osas Tabasalu panga kõrval. See oli 19. sajandil populaarne peenema rahva suvituspaigana. Luccaranna piirkond oli koos Kadriorus asunud Georg Witte supelsalongiga üks riigi populaarsemaid rannakuurorte nii Tallinna kui Peterburi kõrgseltskonna seas. Lucca ja Tiskre kuurorte külastasid omal ajal nii luuletaja Puškini perekond kui ka tema sõbrad ning kuulus ajaloolane ja kirjanik Karamzin.

Uue elurajooni esimese korruse kodudel on terrassid ning enamikel korteritel on rõdu. Piirkonna tervikliku kontseptsiooni, nii majade kui kogu ümbritseva keskkonna, on loonud Kuu arhitektid. Luccaranna arenduse esimesed kodud valmivad 2022. aastal.