Novira Capital rajab Pärnu ranna vahetusse lähedusse erainvestoritele mõeldud vaid 60 korteriga apartement-hotelli apArts. Investeeringu kogumaht on üle 5 miljoni euro ja hoone valmib 2022. aasta suvel, projekti müügipartneriks on LVM.

Projekti raames renoveeritakse aadressil Esplanaadi 10 asuv kireva ajalooga kuuekorruseline nõukogudeaegne hoone, mis seisis aastaid pooltühjana ja osaliselt oli Pärnu Uue Kunsti Muuseumi kasutuses. "Kindlasti on tegemist tähelepanuväärse sündmusega suvepealinna arengus, sest üks aastaid pärnakate silma riivanud kinnistu ärkab nüüd uuele elule," rõhutas Novira E10 juhatuse liige Andres Liinsoo.

"Ranna vahetu läheduse tõttu on apartement-hotelli kontseptsioon kindlasti väga praktiline lahendus ning sobib hästi neile, kes soovivad aktiivse investorina paigutada vabu vahendeid kuurortlinna kinnisvarasse," kirjeldas LVM kinnisvara juht Ingmar Saksing, kelle sõnul on valdavalt 1-2-toalised korterid paljude jaoks väga sobiv alternatiiv tavahotellile. Suvituskorterite hinnad apArtsis algavad 62 000 eurost, millele lisandub käibemaks.