„CityBee soovib toetada kohalikku turismi ning pakkuda veelgi mugavamat linnadevahelist liikumist. Seetõttu laiendasime suveperioodiks kasutamispiirkonda Kuressaarde ja Pärnusse,“ lausus CityBee Eesti turundusjuht Egert Kivisaar.

Kui seni oli võimalik CityBee sõidukiga Kuressaarde ja Pärnusse sõita, siis pidi sõiduki kasutamise eest tasuma kogu kasutusperioodi vältel, teisisõnu näiteks kogu nädalavahetuse eest. Nüüdsest on võimalik sõita autoga mõlemasse linna, jätta see sobivasse parkimisalasse ning lõpetada renditeenus koheselt. Täpsed parkimisalad on märgitud punasega CityBee mobiilirakenduses.

Mugav transport linnade vahel

CityBee Eesti turundusjuht lisas, et esialgu avatakse nii Kuressaares kui ka Pärnus parkimistsoonid suunitlusega võimaldada mugavamat reisimist teenust pakkuvate linnade vahel, kuid ka selleks, et kohalikud ja turistid saaksid teha enda sõite linnas ja selle ümbruses.

Kuressaares on parkimistsoonid näiteks kesklinnas ning lennujaamas, Rüütli ja Meri hotelli juures ning Auriga keskuse juures, Pärnus saab parkida kesklinna piirkonnas.