Poliitiline häkkerite grupp võttis Muski sihikule, kuna see trollib pidevalt krüptovaluutade turul ning mõjutab sellega tavaliste inimeste elusid.

"Viimastel aastatel oled sa nautinud miljardäride seas üht laitmatumat mainet, sest sa oled mänginud paljude inimeste unistustega elektriautodest ja kosmosereisidest," räägib videos Guy Fawkesi maski kandev tegelane, kelle hääl on moonutatud.

"Hiljuti...hakkasid inimesed nägema, et oled järjekordne nartsissistlik rikas tüüp, kes vajab pidevat tähelepanu."

Sõnum tuli pärast seda, kui Musk saatis jälle välja krüptilise sõnumi bitcoini kohta, mis pani krüptoraha väärtuse reedel kahanema.

"Miljonid jaeinvestorid lootsid krüptovaluuta tõusule, et oma elu paremaks muuta," ütleb tegelane videos. "Loomulikult võtsid nad endale investeerides riski ning kõik on krüptomaastikul toimuvast volatiilsusest teadlikud, aga sinu säutsud sel nädalal näitavad, kui vähe sa mõtled tavalistele tööl käivatele inimestele."

Anonynomousi on seostatud politseijaoskondadele, poliitikutele, finantsasutustele ja usuühendustele küberrünnakute korraldamisega. Video lõpus on kuulda, et nad tegid Muski suunas isegi ähvarduse.

"Sa võid arvata, et oled nutikaim mees ruumis, aga nüüd oled sa kohanud endaga võrdset. Me oleme Anonymous! Me oleme leegion. Oota meid," ütleb isik videos.

Musk ei vastanud sellele otse, kuid 20 minutit pärast eile tehtud postitust kirjutas ta: "Ära tapa seda, keda sa vihkad, päästa see, mida armastad."