Semeroni nõukokku kuuluvad MM Grupi juhatuse liikmed Margus Linnamäe, Kristel Volver ning Margus Kähri. Ettevõtte kodulehelt võib lugeda, et Semeroni põhitegevusalaks on meditsiinitehniliste lahenduste väljatöötamine, meditsiinitehnika ja -tarvikute müük ning müügijärgne hooldus ja remont, mistõttu on Semetroni otsus osaleda arhitektuurialasel riigihankel mõnevõrra kummaline.

Riigihangete registrist selgub, et Semetroni partner ning nende pakkumise arhitektuurilahenduse väljatöötaja on Läti arhitektibüroo Sestais Stils. Mullu pälvis Semetron meedias tähelepanu välihaigla kontseptsiooni väljatöötamisega, mida sooviti ka välismaale turustama hakata. Samuti tõi Semetron eelmisel aastal Eestisse kolm miljonit maski, mis osutusid kirurgiliste maskide asemel tavalisteks tolmumaskideks. Seetõttu tegi tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve amet ettevõttele ka ettekirjutuse.

2019. aastal oli Semetroni müügitulu 13,7 miljonit eurot ning puhaskasum ligi 800 000 eurot. 2020. aasta majandusaruannet ei ole firma veel esitanud. Semetroni kõrval osalevad uue Tallinna Haigla projekteerimise riigihankes vaid inseneri- ning arhitektuuribürood.