Investeerimisringi juhib Thorgate esimees Raido Pikkar, investorite seas on ka tuntud meelelahutajad Shanoni esilaulja Taavi Immato ja saatejuht Robert Rool, kes usuvad selle valdkonna digitaliseerimise vajadusse. Praegune rahastamisvoor toimub ühisrahastusplatvormi kaudu ja pakub BaBashi rakenduse kasutajatele, ürituste korraldajatele jt. võimalust sellesse kiiresti kasvavasse idufirmasse investeerida.

Kaks aastat tagasi sartinud BaBash lahendab meelelahutusteenuste tarbimise kitsaskohad, pakkudes kontaktivaba ja kiiret teenindust, samuti külaliste haldamise tööriistu. Rakendusega BaBash saab kohese ülevaate avatud meelelahutuskohtadest, osta pileteid üritustele, broneerida lauda ööklubides või baarides ning teha järjekorrata kontaktivabasid tellimusi.

BaBashi tegevjuht ja kaasasutaja Andrei Stepini sõnul kasutatakse uusi investeeringuid Babash müügi- ja turundustegevuse tugevdamiseks ja ulatusliku käivitamiskampaania alustamiseks kõigepealt Eestis ja seejärel ka välisturgudel. Koroonast tingitud raskel piirangute aastal keskendus Babash meeskond tootearendusele ning on nüüd valmis digitaalsete lahendustega meelelahutusmaailmas laineid lööma.

"Ürituste ja meelelahutusteenuste digitaliseerimise vajadusest ei saa mööda vaadata, seda eriti ülemaailmse pandeemia ajal toimunud muutuste valguses, " ütles Thorgate juhtivinvestor Raido Pikkar investeerimisvooru kommenteerides, „Peale Thorgate Groupi kuuluva GateMe müüki Babashile, saame investeerimise kaudu nende edulugu toetada nii palju kui võimalik ja olla edasi osa sellest.“

„Babash edendab meie valdkonda ja teeb meelelahutussündmuste korraldajate ja külastajate elu palju lihtsamaks ja mugavaks. Äpp koondab kokku ja digitaliseerib põhimõttelised kõik sündmustega seotud olulised teenused. Rakenduse kaudu saab kohese ülevaate avatud meelelahutuskohtadest, osta pileteid üritustele, broneerida lauda ööklubides või baarides ning teha järjekorrata kontaktivabasid tellimusi,“ rääkis Taavi Immato, kes otsusas äpp-i ka ise investeerida. Taavi Immato on Babash meeskonda ka nõustanud ja aidanud neil meelelahutusmaailma vajadusi mõista. „Mulle meeldib selle äpp-i teenus ja mul on suur usaldus Babash meeskonna vastu,“ lisas Immato ja soovitas kõigil enne sündmuste rohket suvehooaega Babash alla laadida.

Ühena esimestest investeeringutest otsustas ka Robert Rool teha just meelelahutus äpp-ile Babash, mida ta on samuti nõustanud ja jälginud selle loomise algusest alates. „Babashi kuttide vastu on mul suur usaldus, tean neid juba varasemast ja osalesin ka ise nende äpp-i testperioodil enne kriisi, kui kõik meelelahutuskohad veel lahti olid. Babash äpp muudab meelelahutus teenuste kasutamise reaalselt mugavamaks, neil on kõik läbimõeldud ja asi töötab,“ kirjeldas Robert oma esimest investeerimisotsust. Roberti sõnul on Babash eestvedajad järjekindlad ja tasakaalukad ning ka nende hiljutine GateMe ost on loogiline jätk nende tegevusele, mis aitab sündmuste külastajaid uksel kiiresti ja efektiivselt hallata. “Olen viimasel ajal hoidnud alustavatel tegijatel pilku peal ja toetan meeleldi noori ettevõtmisi, mis tunduvad põnevad. Passiivsete investeerimisvõimaluste leidmine on mind alati huvitanud,“ lisas Rool.