Kendall Jenneri kunagine kurikuulus Hollywoodi mägedel asuv kodu, kus ta 2017. aasta märtsis langes nii jälitamise kui ka murdvarguse ohvriks, on nüüd taas müügis ja seda seda oluliselt suurema summa eest, kui Jenner ta 2017. aastal maha müüs, kirjutab portaal Celebrity Net Worth.

Kui Jenner sai 2017. aastal maja eest 6,5 miljonit dollarit, siis nüüd küsitakse maja eest, mis on teinud läbi päris korraliku uuenduskuuri, suisa 8,5 miljonit dollari.

Kendall Jenner pole ainus kuulsus, kes on seda maja varasemalt enda koduks kutsunud. Ta ise ostis selle näitlejateparilt John Krasinskilt ja Emily Bluntitl, kes küll ei langenud sellise murdvarguse ohvriks, mis Jennerit ennast tabas.

Väidetavalt jäi Jenner sissemurdmise tagajärjel ilma ehetest, mille hinnanguline väärtus oli 200 000 dollarit. Ühel teisel korral pidi politsei tulema ja arreteerima ühte hullunud fänni, kes ootas maja väravas, et Jennerit koju saabudes vastu võtta. Mäletatavasti Kendall Jenner lõpuks arvas, et see maja on neetud.

Muidugi pole neid juhtumeid mainitud kinnisvarakuulutuses, millega maja müüakse. Seal kirjeldatakse pigem, et tegu on privaatses elurajoonis tugevate väravate taga asuva luksusliku elukohaga ühel kõige populaarsemal Hollywood mägedel tänaval.

Kaasaegse disainiga hoonetekompleksist leiab nii privaatsust kui kauneid vaateid. Seal on kaunis elutuba, avatud gurmeeköök, baar, stuudio, jõuaaal, suured seinad kunstiteoste jaoks, välibassein, hea sise- ja välisatmosfäär ning palju muud luksuslikku.

Vaata juuresolevast videost, milline nägi Hollywoodi mägedel asuv häärber välja enne uuenduskuuri.