Neljandas etapis kerkivad Aiandi 9 kinnistule 6- ja 9-kordne elamu ning premium-klassi mugavustega 4-kordne elamu koos ühise majadevahelise puhkeala ja laste mänguväljakuga. Elamutes valmib kokku 99 ühe- kuni neljatoalist kodu, mille juurde kuulub nii rõdu kui ka mahukas panipaik.

„Uus-Mustamäe on nii Bonava kui ilmselt ka kogu Eesti käimasolevatest elamuarendusprojektidest mahukaim hetkel on siin kokku ehituses 340 uut kodu ja neljanda etapi käivitamisega suureneb maht lähiajal veelgi," kinnitas Bonava Eesti tegevdirektor Timo Riismaa.

„Sel sügisel saavad sissekolimiseks valmis teise etapi ehk Aiandi 8 kodud, samuti anname üle Aiandi 10 ja 12 uued kodud Lumi Capitalile kuuluvates üürimajades. Lisaks valmib mitmekülgsete sportimis- ja ajaveetmisvõimalustega 7000 m2 park, mis on mõeldud ühiseks kasutamiseks kõigile ümbruskonna elanikele. Iga valmiv etapp lisab piirkonnale veelgi väärtust juurde. Seega jätkame Uus-Mustamäel täiskäigul ning kogu naabruskond 900 koduga valmib järgneva viie aasta jooksul," lisas Riismaa arendusplaane kommenteerides.

Bonava Eesti müügi- ja turundusjuhi Lauri Laanoja sõnul on Mustamäe kaasaegseim uusarendus võitnud klientide poolehoiu. „Piirkonda eelistavad koduostjad, kes soovivad elada suuremast linnakärast veidi eemal, kuid kelle jaoks on oluline terviklik elukeskkond ja kiire ühendus südalinnaga. Aiandi 9 kodudes on esindatud kõik Uus-Mustamäele omased kaasaegsed mugavused, kuid samas pakume siin veelgi enam valikuvõimalusi ka nõudlikumale maitsele. Selleks toome turule 4-kordse premium-elamu koos mitmekülgsemate siseviimistlusvalikute ning nutikodu lahendusega," lisas Laanoja eeliseid selgitades.

Uus-Mustamäe neljandas etapis valmivad Aiandi 9 aadressil kaasaegsed ja funktsionaalsed 14-toalised kodud suuruses 28,483 m². Iga korteri juurde kuulub rõdu, panipaik ja kindel parkimiskoht, elamutel on energiatõhus B-energiaklass, mis tagab madalad kodukulud. Uute kodude kõrval asub mänguväljak väikelastele, elanike mugavust ja turvalisust silmas pidades on parkimine korraldatud majaalustes ning kaetud väliparklates. Aiandi 9 kodud valmivad 2022. a sügisel.