Tänasel üritusel vaatas nimekas paneeldiskussioon numbrite taha ja arutles ettevõtlussektori suundumuste erinevatel teemadel.

Eelmisel aastal valminud majandustulemuste uuring tuvastas, et Ülemiste City osakaal Eesti maksutulust moodustas 2,42%, millega asuti vastavas võrdluses Tallinna, Tartu, Pärnu ja Narva järel viiendal kohal. Kuidas muutus Ülemiste City positsioon koroonapandeemia tingimusis? Millist mõju avaldas COVID ettevõtlusele üldiselt ja ühe töötaja kohta toodetavale lisandväärtusele kitsamalt Millised trendid valitsevad IT-sektoris ja ekspordi valdkonnas? Kui kõrgelt on tasustatud Ülemiste City ettevõtete töötajad?

Neile ja veel paljudele huvipakkuvatele küsimustele andsid vastuse 2014. aastast tehtav Ülemiste City majandusnäitajate ja mullu lisatud nn. Ülemiste City Radar uuring. Värskeid tulemusi tutvustavad ja analüüsivad Ülemiste Cityt arendava Mainor AS-i nõukogu esimees Kadi Pärnits ja uuringu koostanud Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainori teadur Tauno Õunapuu.

Järgnevas arutlusringis vahetavad kõnealuse teemaderingi laiemate tähenduste üle mõtteid Kadi Pärnits, Eesti ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt, Nortali tegevjuht ja Eesti infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liidu juht Andre Krull ning moderaatorina ettevõtja ja majandusekspert Raivo Vare.