Avokaado toob lepingutega seonduvad töövood, andmed ja protsessid kasutajale mugavalt kokku ühele platvormile, vähendades lepingute sõlmimiseks kuluvat aega ja ühtlustades ettevõtteüleselt lepingute sisu ja kvaliteeti. Avokaado pakub täisfunktsionaalset lepingute elutsükli halduse platvormi, mida kasutavad advokaadibürood ja ettevõtted üle maailma nii äriarenduse, personali, pangandus, haridus, ehitus kui meditsiinivaldkonna dokumentide koostamiseks ja halduseks.

„RKIK üks keskseid funktsioone on lepingute koostamine ja haldamine. Avokaado lahendus annab meile võimaluse seda osa tööst edaspidi teha targemalt – ühtlustada, automatiseerida ja rakendada parimaid praktikaid. Me soovime viia miinimumini käsitsi tegemisest tulenevad inimlikud vead ning lihtsustada ka kõigi töövoogudega seotud inimeste tegevusi,“ märkis RKIK elutoetuste kategooriajuht Kadi-Kai Kollo.

Avokaado on Eestis ainuke ettevõte, kes pakub lepingute koostamise, üheaegse muutmise, kooskõlastamise ja allkirjastamise teenust koos rakendamise toega. Teenus sisaldab lepingute tuge ja ekspertiisi koos uudse konteinerlahendusega, mida Avokaadoga sarnased platvormid mujal riikides ei paku.

Sobilik lahendus RKIK-ile leiti koostöös Avokaado ning küberväejuhatusega. „Täna on küll tore päev koostöö alguse mõttes, kuid tegelik töö nüüd alles algab. Seega korraks läheb keerulisemaks, sest kogu lepingute kontseptsioon on vaja uuesti mõtestada. Ootame, et lahendus toob olulise arenguhüppe RKIK sõlmitavate lepingute kvaliteedis,“ lisas RKIK direktor Magnus-Valdemar Saar.

„Selle aasta märksõna ettevõtluses on efektiivsus. Suur rõõm on näha avalikku sektorit liikumas erasektoriga samas tempos, väärtustades aega ja panustades tarkadesse skaleeruvatesse protsessidesse. Koostöö alustamine Riigi Kaitseinvesteeringute keskusega on Avokaado jaoks oluline verstapost ja näitab selgelt seda, et oleme lisaks funktsionaalsusele ka kõvasti panustanud oma toote infrastruktuuri,“ märkis Avokaado asutaja ja tegevjuht Mariana Hagström.