Soomes resideeruva 30-aastase eestlase jaoks on õnne veel raske uskuda. „Ma ei ole elus veel kordagi midagi võitnud ja üllatus on suur, kuna ma ei ole väga tihe õnnemängude mängija“. Võidusummaga plaanib ta alustuseks rajada oma unistuste kodu. „Kõigepealt plaanin enda kodu valmis ehitada. Sain pangast äsja kodulaenu taotlusele eitava vastuse, kuid nüüd saan projekti kohe jätkata!“

Eestlase võidu näol on tegu teise suurima õnnemängudes võidetud summaga. Aastal 2010 võideti Viking Lotoga aegade suurim võit 10,8 miljonit eurot.

Suurvõit tuli eestlasele vaid 3,75 eurose panusega mängus Mega Moolah, mis on üks levinumaid ja populaarsemaid slotimänge maailmas. Ühtekokku panustas mees sel õhtul 30 eurot ning harva mängijana tuli suurvõit talle tõelise üllatusena.

Seekordse peavõidu tõenäosus oli 1:185 miljonile. Õnneliku käega eestlase mängupanus oli 3,75 eurot, mis tõi talle 6,597,136.10 eurose jackpoti. Mega Moolah on 2006. aastast maksnud välja 70 jackpoti vahemikus 1 – 19,4 miljonit eurot, mis on ühtlasi ka peavõitude maailmarekord.

Optibet on võitjaga pidevas kontaktis ning pakub vajalikku nõustamist ja tuge elumuutva perioodiga toimetulekuks.