Uus juhatuse esimees valiti nõukogu poolt avaliku konkursi korras kandideerinud kandidaatide seast. Tripodi nõustatud ja läbiviidud konkursil osales kokku 53 motiveeritud kandidaati. Elroni nõukogu kohtus lõppvalikus kaheksa kandidaadiga. Leping värske juhatuse esimehega sõlmiti viieks aastaks.

Elroni nõukogu esimehe Andres Allikmäe sõnul on Lauri Betlem mitmekesise ärijuhtimise kogemusega ja vastab nõukogu poolt otsingule seatud ootustele, olles nii professioonilt kui ka juhtimisstiililt sobivaim kandidaat.

Nõukogu on kindel, et Lauri jätkab hea meeskonna juhina eelmise juhatuse esimehe poolt algatatud ja saavutatud edukate muudatuste edasiarendamist. Elron vajab lähiaastatel kindlameelset juhtimist nii rongihangete realiseerimisel kui ka laieneva liinivõrgu teenindamisel. Peame oluliseks ka efektiivse tegutsemise ja keskkonnasõbralike põhimõtete edasiviimist Elronis.

Lauri Betlem on varem töötanud Baltic Workboatsi juhatuse liikme, Tamro Eesti OÜ ja Salvest AS juhatuse liikme ja tegevjuhina ning Valio Eesti AS turundusjuhina. Lauril on bakalaureusekraad Tartu ülikoolist äriadministreerimise valdkonnas ja magistrikraad Amsterdami Vrije ülikoolist turunduse juhtimise valdkonnas.