Vaatamata võrreldes aasta varasemaga 34 protsendi võrra suurenenud tuludele kasvas samal perioodil ligi kaks korda ka Revoluti kahjum. Samas kahanesid aastaga nii tulude kui ka kasutajate kasv - aasta varem olid Revoluti tulud kasvanud koguni 180 protsenti. Kui 2019. aastal Revoluti kasutajabaas kolmekordistus, siis mullu lisandus vaid 45 protsenti uusi kasutajaid - neid on nüüd 14,5 miljonit. Keskmise kasutaja Revoluti-rahakotis on umbes 350 eurot.

"Meie mulluna kahjum ei kirjelda eriti ettevõtte rahalist olukorda," rääkis Siftedile Revoluti soomlasest finantsjuht Mikko Salovaara, kelle sõnul investeeris ettevõte mullu Suurbritannia panganduslitsentsi taotlemise protsessi ning suurendas toimimisefektiivsust. Samuti tõi Salovaara välja, et novembris ja detsembris oli Revolut juba kasumis, tänavu esimeses kvartalis kasvasid tulud võrreldes 2020. aastaga 130 protsenti ning 2021. aasta soovitakse lõpetada kasumis.

Erinevalt Wise'ist moodustab suure osa - 10 kuni 15 protsenti - Revoluti ärist krüptoraha, mis võib panganduslitsentside taotlemise keerulisemaks muuta, vahendab Sifted. Näiteks on Suurbritannias juttu olnud krüptorahatehinguid pakkuvatele finantsasutustele 100-protsendilise reservfondi hoidmise nõudest.

Revoluti esindaja rääkis TheGuardianile, et nad hoiavad aktiivselt krüptoraha puudutavatel regulatsioonidel silma peal ja toetavad kõiki samme, mis astutakse tarbijate kaitseks: "Korralik krüptoregulatsioon on vajalik, et see saaks tulevikus kasulikuks peavoolutehnoloogiaks. Samas peab reguleerimine olema tasakaalus, et see ei takistaks innovatsiooni."

"Me ei plaani lähiajal börsile minna," lausus Revoluti juht Nikolai Storonski Bloombergile.