Niisiis ostis Kontaveiti firma ära varem temale kui eraisikule kuulunud korteri. Reinmill tegeleb Investeerimisega võlakirjadesse, väärtpaberitesse jms finantsvahenditesse. Muud infot selle ettevõtte kohta leida ei ole. Esimest aruannet peab veel ootama. Tundub aga, et WTA ametliku lehe andmetel karjääri jooksul 5 307 883 eurot võitnud Kontaveit on raha paigutama hakanud. Kusjuures juhatuse liikmena on Kontaveit kaasanud tuntud ettevõtja Tarmo Sumbergi.

Eraisikuna kuulub esireketile Eestis kaks kinnisasja ja üks korteriomand.

Ärilehel oli eelmise aasta augustikuus põhjust kirjutada pika karjääri jooksul 6 742 638 eurot taskusse pannud Kaia Kanepist. Ta oli loonud firma. Toona sai verivärskest ettevõttest rääkida vähe. Vaid seda, et see tegutseb enda kinnisvara ostu ja müügiga ja et Kanepi mängib firmas segapaarismängu Aksel Avaldi nimelise mehega - 50% Kanepil, 50% Avaldil. Suvel toimus aga ettevõttes huvitav liigutus. Osakapitali tõsteti senise 25 000 euro pealt 500 000 eurole.

Ja siis läks investeerimiseks. Tänaseks on KA Nord Capital OÜ bilansis viis korterit. Esimene neist Raua tänav 33 asuvas majas. Teine Lasnamäel Priimurru tänaval ning siis kolm korterit Põhja-Tallinnas, Tööstuse 77 majas. Viimased on ostetud alles selle aasta aprilli lõpus.

Niisiis jõuab tennisega teenitud raha pisitasa ka Eesti majandusse.