1971. aasta 1. juuli Tallinna Autobussipargi ajaloolise sõiduplaani järgi tegi pehmeistmeline liinibuss "Ikarus-250 Turist" Tallinnast Tartusse ning vastupidi kõigest kaks sõitu. Pealinnast väljus buss hommikul kell 9 ja kell 16.05, Tartust kell 13 ja 16.50. 186 kilomeetrise distantsi läbis buss 2 tunni ja 45 minutiga, mille sisse oli arvestatud viie minutiline kohustuslik puhkeaeg Mäo teeristil. Täispilet maksis toona 3 rubla ja 70 kopikat ning lapsepilet 1 rubla ja 85 kopikat. Lisaks tuli 70 kopikat maksta pagasi eest.

Just ekspressliinist nr 724 on viimase paarikümne aastaga välja kasvanud Eesti populaarseim bussiliin Tallinn-Tartu „Täistunni Ekspress", mis tippajal on sõitnud mõlemas suunas 17 korda päevas ning koos pooltunni väljumistega koguni 32 korda päevas. Tänu koroonaepideemia taandumisele on Lux Express sel kevadel ja suvel liini aktiivsuse pea maksimaalses mahus taastanud, et reisijad saaksid nautida taas mugavaimat ja turvalisemat võimalust Tallinnast Tartusse reisimisel.

Kui pool sajandit tagasi oli kogu liinibussi mugavuseks pehmed istmed, siis täna kasutab Lux Express „Täistunni Ekspressi" teenindamiseks bussipargi lipulaevasid - mugavusklassiga reisibusse Irizar I8, mis on võitnud Euroopa Aasta Reisibussi auhinna. Milliseid võimalusi need bussid pakuvad - alates tasuta kuumadest jookidest ja internetist ning lõpetades kino ja muusika nautimiseni, teavad kõik, kes kordki on selle sõidu ette võtnud.