Esialgu kurtsid mitmed investorid, et Swedbankis polnud võimalik Bercmani aktsiaid müüa. "Kauplemise avanedes oli esimese tunni ja 15 minuti jooksul tõesti osadel klientidel tehnilisi tõrkeid müügikorralduste sisestamisel Bercmani aktsia puhul. Palume vabandust klientide eest, keda see puudutas. Ostukorralduste sisestamine häiritud ei olnud," teatas Swedbank pärastlõunal.

Samuti tõusis täna 3,08 protsenti ka teise hiljuti IPO teinud ettevõtte - Elmo Rendi - aktsia, makstes nüüd 6,7 eurot, mida on 1,7 eurot enam kui pakuti IPO käigus.

Kui Bercmani aktsia tänane käive oli lausa 454 768€ - ületades kolmekordselt isegi põhinimekirja aktiivseimalt kaubeldud aktsiate käibe - siis Elmo Rendi aktsia käive oli samuti soliidsed 41 258 eurot.

Põhinimekirjas tõusid enim Olainfarmi(2,88%), LHV(2%) ja Pro Kapitali(1,96%) aktsiad. Ükski aktsia põhinimekirjast täna üle ühe protsendi ei langenud.

Balti börsiindeks tõusis 0,52 protsenti. Riias kerkis börsiindeks 0,18% ja Tallinnas 0,64%. Leedus oli aga riigipüha, mistõttu Vilniuse börsil kauplemist ei toimunud.

Enamik Euroopa suuri börsiindekseid olid täna napilt miinuses.