Ikooniline 1996. aastast pärit mängukassett oli Nintendo 64 konsooli turuletoomise peamine müügiargument ning üks vähestest mängudest, mida konsooli lansseerimisel oli koheselt võimalik mängida.

Oksjonimaja sõnul on nii heas korras eksemplare maailma peale kokku vähem kui viis. Hind, millega mäng müüdi, ületas suuresti varasemalt seatud müügirekordi. See oli originaalkoopia mängust nimega Legend of Zelda, mis müüdi kõigest kaks päeva varem. Siinkohal oli mängukasseti hinnaks ligikaudu 734 000 eurot.

Kumbagi mängu ei ostetud tõenäoliselt mängukogemuse tõttu, sest Nintendo on mõlemad mängud Switch-i konsoolile uuesti välja andnud. Selle asemel on nendel ajaloolistel esemetel füüsiline väärtus, mida võib samastada haruldaste mängukaartidega (trading cards).

Müüdud Super Mario 64 kassett sai Wata nimeliselt ettevõttelt 9,8 punktilise A++ hinnangu, mis tähendab, et ese on peaaegu ideaalses seisukorras, pitseeritud ning näeb välja nagu uus.

Tasub mainida, et kõrge reiting ei ole kõrge hinna küsimiseks piisav, kuid kindlasti aitab see kaasa. Samal oksjonil müüdi ka teine Super Mario 64 eksemplar reitinguga 9,6 A++, mille väärtuseks kujunes rohkem taskukohasem 11 133 eurot.

Super Mario 64 oli Nintendo 64 konsooli enimmüüdud mäng ning ühtlasi oluline verstapost videomängude ajaloos, millega tutvustati mängijatele uut kolmemõõtmelist perspektiivi. Senimaani olid enamus mängud kahemõõtmelised, kaasa arvatud Super Mario.

Paljud avaldasid üllatust, et Mario kassett, mida on varasemalt müüdud miljoneid ja miljoneid eksemplare, läks müügiks niivõrd kõrge hinna eest. California Videomängude Ajaloo Sihtasutuse direktor Kelsey Lewin postitas säutsu, mille kohaselt on eksemplari müük kaheldav, sest maailmas eksisteerib mitmeid pitseeritud esmakoopiaid. Kogutav videomängu-teemaline nänn läheb müügiks aina suurema raha eest ning paneb paljud kahtlema selles, kas turg võib neid üle hinnata.