Eriti hästi läks First Northil, kus Bercmani aktsia kerkis 23,15 protsenti, makstes nüüd koguni 13,3 eurot. IPO käigus sai ühe Bercmani aktsia kätte vaid 3,4 euroga - aktsia hind on lühikese ajaga kasvanud ligi neljakordseks. Samuti tõusis 6,17 protsenti ELMO Rendi aktsia, mis maksab nüüd 6,88 eurot.

Tallinna börsi põhinimekirjas noteeritud väärtpaberitest kerkis täna enim(3,56%) Coop Panga aktsia, mis kaupleb nüüd 2,33 euroga. 1,23 protsenti kerkis ka Baltika aktsia. Ükski teine Tallinnas noteeritud aktsia üle protsendi võrra ei kerkinud.

Ainsana tegi enam kui protsendise languse Ekspress Grupi aktsia(-2,42%), makstes nüüd 1,01 eurot. Samas tõusis see eile üle kuue protsendi, mistõttu on tegemist üsna oodatud hinnakorrektuuriga.

Hea päev oli aga Leedus. Üle protsendi kerkisid nii pikalt langustrendis olnud Novaturase kui ka Ignitise ja Šiaulių bankase aktsiad. Kusjuures Ignitise puhul oli aktsia tänane käive üle miljoni euro.

Balti börsiindeks tõusis täna 0,89%. Edukaim päev oligi Vilniuses, kus indeks kerkis lausa 1,3%. Riias oli tõus tagasihoidlikud 0,08% ning Tallinnas 0,39%.

Euroopa suuremad indeksid olid vastupidi Balti börsidele täna kerges miinuses. Aasia turud olid aga kõik "rohelised".