Pärnu idufirma avas esimese täielikult päikeseenergia toel automatiseeritud tenniseväljaku Põhja-Euroopas. Sauga tenniseväljaku automaatikalahenduse teeb aga eriliseks selle toimimine täiesti võrguvabalt. Kõik automaatika- ja valveseadmed saavad tööks vajaliku energia väljaku juurde paigutatud päikesepaneelilt.

Tegemist on teadaolevalt esimese omataolise lahendusega terves Põhja-Euroopas. Nüüd on võimalik väljakuid automatiseerida ka seal, kus elektrivõrku läheduses ei ole või selle rajamine liiga kulukas. Samuti pöörab MyGames ka ise suurt rõhku rohetehnoloogiate kasutuselevõtule ning off-grid lahenduse olemasolu toetab ettevõtte pikaajalist visiooni - luua paremat homset, milles reketialade väljakuid hallatakse ja kasutatakse nutikalt, olles seejuures osa nutikast, kaasaegsest ja rohelisest linnaruumist.

MyGames on jagamisplatorm väljakute lihtsaks ja kiireks väljarentimiseks, tuues nii tennist harrastajatele lähemale. Lisaks tarkvarale pakub ettevõte automaatikaseadmeid, mis võimaldavad väljakuid ja mängijaid veelgi kiiremini ning inimtööjõu sekkumiseta kokku viia. Päikeseenergia kasutuselevõtt aitab omakorda suure sammu väljakuomanikele lähemale astuda.