„Me elasime varem Tenerifel ja toimetasime suviti ka Võsul, aga kui tegime selle maja siia juurde, siis kolisime Tenerifelt Eestisse elama. Siin tundus loogilisem olla kui seal. Seal olid ka koroonapiirangud palju kõvemad,” räägib Toila Mereresto omanik ja kokk Sander Lillepuu (37). 20 aastat köögis töötanud restoranipidaja on veetnud noorena palju suvesid Ida-Virumaal, täpsemalt Narva-Jõesuus.
Alguses otsiski ta endale pigem sinna kohta, kuid kuna Toilas otsiti mõni aasta tagasi konkursi korras sadamasse uut söögikohapidajat, otsustas ta konkursist osa võtta. „Siis ma käisingi vallas rääkimas – mis ja kuidas –, nii saidki tingimused paika ning tulime, tegime ja oleme,” räägib Lillepuu.

Loe hiljem
Jaga
Kommentaarid