Aasta esimese kuue kuuga on pank võrreldes möödunud aastaga teeninud veidi üle kahe korra enam kasumit: see on kerkinud 11,03 miljonilt eurolt 24,33 miljoni euroni.

Samuti on võrreldes möödunud aasta keskpaigaga jõuliselt kasvanud ka LHV klientide arv(+28%) ning hoiuste maht(+59%).

LHV teatas, et niivõrd head tulemused olid ka neile endale üllatuseks: "Poolaasta lõpuks edestab LHV finantsplaani puhaskasumi osas 7,6 miljoni euro võrra. Planeeritust paremate tulemuste tõttu avalikustab ettevõte augustis 2021. aasta uuendatud finantsplaani."

"LHV jaoks kujunes teine kvartal ühtede parimate tulemustega kvartaliks. Näeme selgelt, et Eesti majandus on kasvamas ning ettevõtete ja tarbijate kindlustunne taastumas. Oleme rahul, et oleme suutnud majanduse olukorrast hoolimata klientide kõrval seista ning seeläbi ka LHV kasvu hoida. Näiteks on laenuportfell aastaga kasvanud ligi 600 miljoni euro ehk kolmandiku võrra, ning seda vaatamata järjest kõrgemale võrdlusbaasile.

Ka muu ärimahtude kasv on laiapõhjaline. Oleme kõige terviklikuma tooteportfelli, investeerimishariduse laialdase pakkumise, parima Balti maaklerteenuse ning soodsaimate teenustasude kaudu suutnud oma turuliidri rolli kasvatada.

Eraldi tähelepanu all on meie rahvusvaheline äritegevus. Ühendkuningriigi krediidiasutuse litsentsi taotlemisel esitasime II kvartali lõpuks järelvalvele esialgse regulatiivse äriplaani ning keskendume järgmises etapis likviidsuse- ja kapitali adekvaatsuse hindamisetele ja muu vajamineva dokumentatsiooni ettevalmistamisele. Kuna oleme tulemuste osas oluliselt edestamas veebruaris avaldatud finantsplaani,avalikustame uue 2021. aasta finantsplaani juba augustis," märkis LHV Groupi juht Madis Toomsalu.