Stoik KBM OÜ hakkab koostöös Sauna Air OY ga teostama Saunumi toodete edasimüüki soomes. Sauna Air OY mille omanikele kuuluvad Soomes ehitusfirmad Etelän Rappaus OY ja Etelän Kivityöt OY, teostavad Saunumi toodete turustamist Soome turul järgneval viiel aastal (2021-2025) eksklusiivse edasimüügilepingu alusel. Lepingujärgne garanteeritud ostukohustus on minimaalselt 4,025 miljoni euro väärtuses Saunumi tooteid.

“Ostsin Saunumi kerise oma koju ning olin lummatud funktsionaalsusest. Seejärel paigaldasime Saunumi kerise oma Soome kontori sauna, kust meil on kolmveerand aasta jooksul läbi käinud väga palju partnereid ning oleme saanud kinnitust, et Saunum soomlastele meeldib ning Saunumit on Soomes võimalik müüa. Tagasiside on olnud äärmiselt positiivne,” ütles Etelä Rappaus OY juhatuse liige Mikk Maask. “Meil on esimesed suuremad kokkulepped maja- ja saunaehitajatega sõlmitud ning töö käib aktiivselt järgmiste kokkulepete suunal.”

“Saunumi ja Stoik KBM vaheline koostöö sai alguse eelmise aasta lõpus, mil me sõlmisime agendilepingu. Mõned kuud tagasi kohtusime Stoik KBM Soome partneritega ning jõudsime veendumusele, et sõlmitava lepinguga suudame lähiaastatel Soome turul kõige kiiremini kasvada,” ütles Saunum Saunas OÜ juhatuse liige Henri Lindal. “Lepingu sõlmimise järgselt edastas Stoik KBM ka tellimuse, tasus arve summas 175 000 eurot ning Saunum Saunas saadab juuli ja augusti jooksul kaubad Soome.”