On aeg sellega lähemalt tutvuda

Alustuseks väike teejuht ASUS-e sülearvutite maailma. TUF-seeria sülearvutid on suunatud tavakasutajale. Neil on robustne disain ja suurem vastupidavus. ROG-seeria on mitmekülgsem – need sülearvutid sobivad nii kontorisse kui ka disaineri töölauale. Õhukesed ja kerged kaasaskantavad arvutid on varustatud võimsa riistvaraga. Need pole mitte ainult praktilised, vaid tõmbavad oma stiilse kujundusega ka tähelepanu.

Asus ROG Zephyrus M16 GU603 on just selline sülearvuti. Tema peamine eelis on suur 16:10 külgedega ekraan, mille ASUS-e insenerid mahutasid 15-tollisesse kesta. Seda tänu väga õhukesele raamile. Sellel ekraanil saab mängida uusimaid mänge, kuid ka mugavalt töötada ja veebis surfata. Veelgi enam, ekraani saab pöörata 180 kraadi.

Kõik need funktsioonid vihjavad, et ROG Zephyrus M16 GU603 on mänguri sülearvuti ja professionaalse tööjaama hübriid. ASUS ei varjagi, et mudel töötati välja professionaalsete kasutajate soove arvestades. Vaoshoitud disain ainult kinnitab seda.

Mis arvutil sees on?

ROG Zephyrus M16 GU603 saab osta erinevates konfiguratsioonides, kuid nad kõik on varustatud võimsa protsessoriga (vähemalt Intel Core i7-11800H) ja NVIDIA GeForce RTX 3070 videokaardiga. Videokaart võimaldab mängida kõiki mänge maksimaalses detailirežiimis ja töödelda videomaterjali 8K-vormingus. Tegeleda 3D-modelleerimisega või striimida kõrgeima kvaliteediga videot.

Sülearvutitel on 16-32 GB RAM- ja SSD-kettad mahuga kuni 2 GB. Tänu sellele käivitub arvuti väga kiiresti.

Muidugi kulutab selline võimsus palju energiat, kuid arvuti aku, mille mahtuvus on 90 Wh, peab ilma laadimiseta vastu kuni 10 tundi. Mängimisel tühjeneb see muidugi kiiremini. Arvutit saab laadida USB C-tüüpi pesa kaudu ja kiirlaadimine täidab aku poole tunniga kuni 50 protsendini. Sealjuures räägime me endiselt ülimalt kergest sülearvutist, mille kaal on 1,9 kilogrammi ja mis on 2 sentimeetri paksune.

Ja veel üks asi ...

Disain. ROG Zephyrus M16 GU603 kaanel on prismaatiline läige. Kaane mustas korpuses on 8279 tillukest auku ja kui neile langeb teatud nurga all valgus, kumab aukudest vikerkaarevärvilist valgust – see näeb päris muljetavaldav välja. Samal ajal ei ole ununenud praktilisus, näiteks on randmetugi kaetud spetsiaalse värviga, mis takistab määrdunud kohtade ja sõrmejälgede ilmumist.

Heli. Kuus sisseehitatud Dolby Atmose toega kõlarit. Võimalik, et tegu on selle klassi arvutite hulgas parima heliga, see sobib suurepäraselt mängimiseks ja voogesituseks. Kaugtöö tarbeks on ROG Zephyrus M16 GU603-l mitu sisseehitatud mikrofoni, need võivad töötada erinevates režiimides – nii stereona (elava muusika salvestamiseks) kui ka suundmikrofonidena (grupikonverentskõnede jaoks).

Klaviatuur. Väga vaikne (alla 30 dB) ja optimeeritud mängijate vajadustele, ta saab hakkama suvalise arvu samaaegsete kiirete klahvivajutustega.

Kõik vajaminev saab korraga ühendatud. Gamepad, hiir, väline klaviatuur ja muud lisaseadmed – selle kõige ühendamiseks on ROG Zephyrus M16 GU603 valmis. Kolm A-tüüpi USB-pesa ja üks C-tüüpi pesa, mis saab töötada kui Thunderbolt 4 liides, DisplayPort 1.4 videoliides ning kui toitejuhtme pesa. Lisaks veel HDMI-port ja pesad microSD-kaardile ning kõrvaklappidele.

Originaalsed ASUS-e abirakendused. Karbis on Windows 10-ga varustatud sülearvuti koos eelinstallitud rakendustega. Armory Crate võimaldab teil hallata sülearvuti seadeid ja luua profiile, mis teatud programmide käivitamisel automaatselt sisse lülituvad. Näiteks võib välja lülitada klaviatuuri taustvalguse või Windowsi klahvi. Game Visual on loodud ekraani kiireks kohandamiseks erinevate mängude jaoks. Kui mängite näiteks Doomi, muudetakse ekraanil olevad tumedad alad heledamaks. See hõlbustab varjus varitsevate vaenlaste märkamist.

Kokkuvõte. ASUS ROG Zephyrus M16 GU603 on tõeliselt universaalne kaasaskantav sülearvuti. Kompaktse ja kerge arvuti saab reisidele kaasa võtta, kasutada seda kodus või kontoris ning alati töötada maksimaalse tootlikkusega.

Jaga
Kommentaarid