„Siseneme Eesti turva- ja sularahaveo turule oma praeguse kliendibaasiga, nenede jaoks on oluline saada kõik teenused ühest kohast, seda kõigis kolmes Balti riigis. Hakkame neile teenuseid pakkuma koostöös kohalike partneritega. Asjaolu, et nüüdsest alates saame pakkuda klientidele teenuseid kogu Baltikumi ulatuses, saab meie klientidele täiendavaks konkurentsieeliseks ja oluliseks lisaväärtuseks,“ ütles Vilius Makauskas, Leedu, Läti ja Eesti ettevõtteid kontrolliva valdusettevõtte CHS Investment Group tegevjuht.

„Eestit on meie plaanides alati nähtud kui kasutamata nišši, kuhu me tahame siseneda. Alustame oma tegevust siin mõõdukas tempos, koostöös kohalike partneritega. Üks peamisi kasvu- ja arenguvõimalusi Eestis on turvaettevõtete omandamine, otsime aktiivselt neid võimalusi,“ ütles Makauskas.

OÜ Eurocash1 Estoniast sai valdusettevõtte CHS Investment Group neljas ettevõte. Samuti kontrollib see ettevõtteid Leedus ja Lätis: UAB Eurocash1, SIA Eurocash1 ja SIA Eurocash1 LV.

Eelmisel aastal ulatus Eurocash1 turvagrupi konsolideeritud tulu Leedus ja Lätis 19,58 miljoni euroni. Plaani kohaselt peaks grupi tulu sel aastal ulatuma 25 miljoni euroni.

Kokku pakub Eurocash1 turvateenuseid enam kui 10 tuhandele objektile ning on täna tööandjaks enam kui 1800 töötajale Leedus ja Lätis.