Slovakkias jääb ettevõtte asutajale edasi vähemusosalus. Teistes mainitud riikides kuulub seega tulevikus 100 protsenti aktsiatest Ringier’i kontsernile. Axel Springer keskendub edaspidi oma meediabrändide kasvustrateegia raames äritegevusele suurtel strateegilistel turgudel Saksamaal, USAs ja Poolas.

„Axel Springeri aktsiate ülevõtmine Ungaris, Serbias, Slovakkias ja Balti riikides on oluline saavutus meie ettevõtte arengus. Nendes riikides tegutsevad ettevõtted sobivad meile ideaalselt ja tugevdavad veelgi Ringier’i ökosüsteemi. Lisaks pakuvad Serbia, Slovakkia ja Ungari suurepärast lähtepunkti meie digitaalse spordimeedia strateegia laiendamiseks. Veelgi on mul väga hea meel, et jätkame koos Axel Springeriga oma meedia- ja digiettevõtete arendamist ka Poolas. Koos jätkame investeerimist sellel suurel ja põneval turul,“ kommenteeris tehingut Ringieri juht Marc Walder.

Axel Springeri juhi Jan Bayeri sõnul soovib ettevõte edaspidi keskenduda oma strateegilistele põhivaldkondadele ja -turgudele. "Viimase üheteistkümne aasta jooksul oleme koos Ringier’iga arendanud Ringier Axel Springer Media AG üheks tugevamaks ettevõtteks Kesk- ja Ida-Euroopas, kuhu kuuluvad tuntud meedia- ja digiettevõtted. Soovin siiralt tänada oma kolleege Ungaris, Slovakkias, Serbias, Eestis, Lätis ja Leedus ning kõiki Ringier'i töötajaid väga hea koostöö eest viimastel aastatel," ütles Bayer.

Aktsiate ülevõtmine peaks lõpule jõudma 2021. aasta jooksul. Tehingu lõpuleviimine sõltub kohalike konkurentsiasutuste heakskiidust. Mõlemad pooled on kokku leppinud, et ei avalikusta müügihinda ega omandatud aktsiate väärtust.