Klassikalise käekella stiilse välimuse, spordikella võimalused ja nutitelefoni võimsuse omavahel ühendanud uus nutikellade seeria Huawei Watch 3 võimaldab nüüd erinevad seadmed koju jätta ning ajada kõik päevatoimetused korda otse randmelt ainult ühe seadme abil.

Korpus kui kuulikindel vest

Bondilikult klassikalise ja stiilse välimusega Watch 3 nutikellad on valmistatud vastupidavatest materjalidest, mis tagavad, et kellale ei jää kriime ka siis, kui neid terava esemega kriipida. „Roostevaba teras ja titaanium on materjalidena nii vastupidavad kui ka disainilt kenad, mida omakorda saab iga Bond või Bondi-tüdruk täiendada kas nahast või muust materjalist 22-millimeetrise kellarihmaga,” selgitab tehnoloogiaekspert ja Huawei koolitusjuht Jekaterina Mishina.

Kuigi uus mudelivalik on läbivalt tugeva disainijoonega, saab iga kandja muuta kella omanäoliseks tänu enam kui 200 erinevale kellataustale, mida kasvõi iga päev vastavalt riietusele sobivaks vahetada.

Võimas taustsüsteem

Nii nagu James Bondi võimekas taustatiim, on ka Huawei uued nutikellad varustatud erakordselt võimsa tehnoloogiaga, mis on võrdväärsed nutitelefoniga. Tänu uuele operatsioonisüsteemile ühilduvad nutikellad lisaks Harmony OS 2-le hõlpsalt ka nii Androidi kui ka iOSi operatsioonisüsteemi kasutavate telefonidega. Mugav e-Sim lahendus võimaldab aga kasvõi otse randmelt telefonikõnesid teha ja sõnumeid vahetada.

Et tippagendile omaselt oma igapäevaseid missioone edukalt ellu viia, aitab Watch 3 seeria nutikellade GPS-navigatsioonisüsteem kasutajat õige marsruudi leidmisel nii linnas kui ka looduses. „Nendes kellades on tõesti justkui personaalne assistent, tänu kellele saab kasutaja kogu vajaliku info kätte oma randmelt, ilma et peaks telefoni kätte võtma,” kinnitab Mishina.

Personaalne assistent ja tervisenõustaja

Produktiivsust pakkuvale töövahendile omaselt sisaldavad Huawei uued nutikellad ka assistendi funktsiooni ehk kuvavad pooleliolevaid ülesandeid, kõnede ülevaadet, treeningute kokkuvõtteid ja aitavad kiirelt vajalikku teavet leida – just nagu Bondi assistent seda teeks. Uutes kellades on aga nutika abilise nimeks mitte Moneypenny, vaid hoopis Celia.

„Watch 3 nutikelladele installitud häälabiline Celia aitab kõik need toimingud kiirelt korda saata ning lisaks on võimalik liikvel olles salvestada olulist teavet ka Voice Memo funktsiooni,” toob tehnoloogiaekspert näiteid.

Samuti pakuvad uued Watch 3 seeria kellad võrreldes varasemate mudelitega rohkem võimalusi oma tervisenäitajate monitoorimiseks. „Lisaks pandeemiaperioodil kõige enam huvi tekitanud nahatemperatuuri ja vere hapnikusisalduse mõõtmisele suudavad uued kellad näiteks tuvastada, kui inimene on kukkunud, ning teavitada sellest hädaabikontakti,” tõi Mishina välja vaid mõned näiteid kella paljudest võimalustest tervisenäitajatega seotud funktsioonide osas.

Assistendi roll muutub tervise eest hoolitsemisel vajadusel ka unenõustajaks või treeneriks – vastavalt sellele, kas kasutaja soovib nõu, kuidas saada kvaliteetsem uni või parandada treeningutel oma sooritusvõimet. Kogu andmestik jääb sealjuures kella ja terviserakendusse alles ning seda saab soovitud ajahetkel analüüsida.

Tippagendile omane vastupidavus

Uue nutikella kasutajale hea vormi tagamiseks on võimalik Watch 3 seeria kellades valida koguni ligi 100 erineva treeningu vahel ja näha erinevaid näitajaid oma liikumise ning tervise kohta. Sealjuures saab panna kella proovile ka ekstreemsematel spordialadel – näiteks kasvõi sukeldudes.

Watch 3 seeria nutikellade eripäraks on aga kauakestev aku, mis tuleb kasuks nii spordihuvilistele, reisijatele kui ka kiire elutempo harrastajatele, kes on pidevas liikumises ja vajavad kella oma käe peal, mitte laadimisjuhtme küljes. „Näiteks saab Huawei Watch 3 Pro kella kasutada interaktiivsete rakendustega kuni 5 päeva tavarežiimil ja ülipika aku režiimil kuni 21 päeva ning Huawei Watch 3 puhul vastavalt 3 ja 14 päeva,” märkis Mishina.

Huawei nutikellade uus seeria jõuab müügile Watch 3 ja Watch 3 Pro mudelitena. Lisateavet toodete kohta leiab Huawei ametlikult veebisaidilt.

Jaga
Kommentaarid