Ärileht kirjutas möödunud nädala laupäeval, kuidas tänavakivide paigaldust lubanud Jevgeni Lõtkin jättis kahes Rannamõisa külas asuvas hoovis töö pooleli, võttis kliendilt ettemaksu ning seejärel kadus.

Lõtkin ilmus toona siiski välja ning jagas ka Ärilehele selgitusi: "Olin nädala kättesaamatu, sest mul varastati dokumendid ja telefon ära. Selline asi võib päriselt juhtuda," rääkis ta. Mees andis küll üsna segaseid lubadusi, kuid kinnitas, et hakkab järgmisel nädalal raha tagasi maksma. Loe lugu lähemalt siit.

Sel nädalal raha oodanud kliendid jäid aga taaskord pika ninaga. Mees on telefoni välja lülitanud ning raha siiski maksta ei soovi.

"Rääkisime teisipäeval, siis ta ütles vaid, et ei ole meid unustanud ja tahab koostööd edasi teha. Nüüd on ta oma mobiili taaskord välja lülitanud," sõnas Lõtkiniga töö kokku leppinud kopafirma omanik Aleksander Najanzin. "Võttis klientidelt raha ning kadus vist jäädavalt. Tundub, et oma töö eest teenitud raha me siiski tagasi ei saa," rääkis ta.

Kopafirma omanik politsei peale enam ei looda: "Mis nad ikka teha saavad? Eks tuleb leppida olukorraga." Najanzini sõnul on aga tegemist väga tüüpilise käitumisega Eesti ehitusmaastikul. "Iga kahe kuu tagant puutume selliste inimestega kokku. Paneme töö paika ning seejärel kaotakse jäljetult," nentis mees pettunult.

Tänavakivide paigaldaja Jevgeni Lõtkin Ärilehe pöördumisele ei vastanud.