"Heade naabrite lätlastega seob meid aastatepikkune tõhus koostöö," märkis Aqua Marina juhatuse liige Antti Moppel ning lisas, et nende eesmärk on saada Läti juhtivaks kütusefirmaks.

KOOL Latvija suurima aktsionäri Baltcap partner Mārtiņš Jaunarājs tõdes omalt poolt, et taklaketi arendamine oli neile kolmeaastane väljakutse. "Nüüd, kui KOOL on saavutanud kindla turupositsiooni, on meie töö kasvukapitali pakkujana tehtud. Oleme tänulikud firma juhtkonnale ja kaasaktsionäridele nende panuse eest firma arengusse. Arvestades Olerexi juhtivat turupositsiooni Eestis olen kindel, et Olerex kirjutab KOOL'i ajalukku järgmise edupeatüki," lisas ta.

KOOL Latvija tegevjuht ja tanklakontseptsiooni autor Sandis Šteins sõnas, et jätkab tööd ettevõtte juhina. “Kuulumine Olerexi rahvusvahelisse tanklavõrku loob KOOL'i klientidele palju uusi lisavõimalusi ja kiirendab veelgi KOOL'i kasvutempot,” märkis ta.

Pärast KOOL Latvija omandamist saab Olerexist ainus Baltimaade kütusefirma, kellel on tanklad kõigis kolmes Balti riigis.