Ettevõte teatas, et minimaalseks ühe aktsia hinnaks saab 28 eurot ja välja lastakse 905 000 uut aktsiat. Samas ühe aktsia hind võib enne aktsiapakkumist nõukogu soovil veel muutuda. Börsil maksis LHV aktsia reede õhtuks aga lausa 30,6 eurot.

LHV Groupi juhataja Madis Toomsalu sõnul on pakkumise eesmärk tugevdada LHV Grupi kapitalistruktuuri ja tagada stabiilne juurdepääs lisakapitalile, et toetada Grupi edasist kasvu Eestis ja rahvusvaheliselt ning tagada Grupi ettevõtetele konservatiivne kapitalipuhver:

„Kuigi LHV Groupi tütarettevõte LHV UK Limited on pangalitsentsi taotlemist Ühendkuningriigis alles ette valmistamas, on selge, et uue panga loomiseks on tarvis omakapitali. LHV laenuportfell Eestis on suurenenud plaanitust kiiremas tempos ning selleks, et tempokas laenude kasv saaks jätkuda, vajab LHV kapitali. Kokkuvõttes on meil tarvis grupi kapitaliseeritust suurendada, et mainitud planeeritud tegevused ära teha, aga olla paremini valmis ka täna teadmata võimaluste kasutamiseks.“

Aktsiate märkimine algab eelduslikult 15. septembril 2021 kell 10.00 ja lõpeb 29. septembril 2021 kell 16.00. LHV aktsiate märkimine Eestis on avalik ning võimalik kõikide Balti väärtpaberikonto halduritest pankade vahendusel. LHV aktsiate märkimine ja hoidmine on LHV Pangas tasuta. Aktsiate märkimisel on eelisõigus preagustel LHV aktsionäridel - iga 33 aktsia kohta saavad nad märkida ühe uue aktsia.