NG Investeeringud OÜ tütarettevõte Roseni Kinnisvara OÜ sõlmis büroohoone ehitamiseks peatöövõtulepingu Nordecon AS-iga. Rotermanni kvartalis asuvale krundile kerkib ärihoone Roseni Maja.

Roseni Kinnisvara OÜ juhataja Peeter Küti sõnul on Roseni Maja projekt pikalt planeeritud ja hoolikalt kaalutletud samm, mille tulemusena valmib Tallinna kesklinna uus esindusliku arhitektuuriga kaasaegne büroohoone.

„Tegemist on hästi nähtava hoonega väga heas asukohas - populaarses Rotermanni kvartalis, mis on üks kiiremini ja terviklikumalt arenevaid piirkondi Tallinnas,“ selgitas Peeter Kütt.

Kütt lisas, et tänaseks on kaks korrust ehk enam kui kolmandik üüripindadest lepingutega kaetud. "Meil on siinkohal hea meel tervitada Roseni Maja esimesi üürilisi advokaadibürood Ellex Raidla ning audiitor- ja õigusbürood KPMG,“ lisas Kütt.

„Nordeconil on olnud viimase 10 aasta jooksul võimalus anda oma panus Tallinna uue keskuse kujunemisse läbi mitmete märgiliste hoonete ehitamise. On hea näha, kuidas ootele jäänud kinnistud Tallinna tuiksoonel leiavad täna arenduses uue väljundi. See omab positiivset mõju nii majanduse kui linnaruumi arengule laiemalt,“ kommenteeris Nordecon AS juhatuse esimees Gerd Müller.

Lepingu kogumahuks on ligi 20 miljonit eurot koos käibemaksuga ning hoone valmib 2023. aasta juunis.