Priit Sauk on üle 28 aasta töötanud ehitusvaldkonnas juhtivatel kohtadel, sealhulgas juhatuse liikmena sellistes ettevõtetes nagu Tartu Maja AS, Estiko AS, Koger & Partnerid AS, YIT Ehitus AS, Teede REV 2 AS ja SRV Ehituse AS.

Viimased viis aastat töötas Sauk peadirektori ja projektijuhi ametikohtadel maanteeametis, kus ta juhtis ettevalmistusi lennuameti, veeteede ameti ja maanteeameti ühinemiseks Eesti transpordiametiks.

„Mul on hea meel olla osa megaprojektist ja koordineerida selle elluviimist Eestis. Minu põhiülesanded seisnevad RB Rail AS Eesti filiaali juhtimises ning tagades kavandatud tegevuste ja globaalse projekti eesmärkide eduka elluviimise, samuti Rail Baltica sisemise ja väliste sidusrühmade võrgustiku ja koostöö tugevdamises,“ ütles Priit Sauk.

„Tervitan Rail Baltica juhtkonna nimel Priit Sauki filiaali uue juhina ja soovin talle edu tema tulevases rollis. Samuti tänan Aivar Jaeskit panuse, pühendumise ja saavutatud tulemuste eest!” lausus Rail Baltica ühisettevõtte RB Rail AS-i tegevjuht ja juhatuse esimees Agnis Driksna.

RB Rail AS on rahvusvaheline Eesti, Läti ja Leedu ühisettevõte, mis on loodud selleks, et ellu viia Rail Baltic – esimene omataoline Baltimaade-ülene taristuprojekt. RB Rail AS on Rail Balticu projekti põhikoordinaator.