Hotellihoone uuendusprojekt hõlmas kogu maja renoveerimist, viirusetõrjelahenduste paigaldamist, kahe uue restorani avamist ja heaolukeskuse laiendamist.

Nordic Hotel Forumi juhi Feliks Mäguse sõnul on praeguses maailmas turvalisus ehk viirusetõrje nii töötajate kui ka klientide jaoks üks peamisi tegureid ja selle kohta küsitakse palju.

Hotelli koroonakindlust lisavad üle maja paigutatud viirusetõrjesüsteemid, Respiray kaelaskantavad õhupuhastid klientidele ja ümber ehitatud ventilatsiooni- ja tehnosüsteemid. Samuti on uus kontaktivaba registreerimine ja tasumine ning uste avamine nutiseadmega. Mäguse sõnul saabusid kohe avamispäeval hotelli ka esimesed külalised.

Renoveerimisega laiendati ka külastajatele mõeldud lõõgastuskeskust ja avati ühe restorani asemel kaks: Viru väljaku ääres asuv Noho ning hotelli- ja konverentsikülastajatele suunatud Nomel. Uues avatud japandi stiilis ehk Jaapani ja Skandinaavia fusioonkööki pakkuvas restoranis Noho on koroonaohu minimeerimiseks klientidele kaheksa klaastarudega n-ö privaatsaali.