Mida see investeerimisfond endast kujutab? Tänavu märtsi lõpu seisuga oli 1990. aastal asutatud Apollo hallatavate varade maht ligikaudu 461 miljardit dollarit. Apollo ise kirjutab, et nende eesmärk on pakkuda klientidele oodatust suuremat tootlust üle terve riski- ja tasuvusspektri.

"Meie fookuses on kolm äristrateegiat: tootlusele keskenduv, hübriidne ja võimaluspõhine. Oma investeerimistegevusega kindlustame klientide pensioni- ja finantstulu vajadusi meie täielikult integreeritud platvormil ning pakume ettevõtetele uuenduslikke kapitalilahendusi," kirjutab ettevõte.

Apollo on noteeritud New Yorgi börsil, kust saab ühe fondiosaku osta 60,47 dollariga. Ootuspäraselt on ka enamik fondi investoreid - 60% - pärit Põhja-Ameerikast. Eurooplastele kuulub fondist vaid 17%. Lähis-Ida investoreid on 11%, Aasia investoreid 9% ning austraallasi 2%. Ülejäänud protsent kuulub erinevate Ladina-Ameerika riikide investoritele.

Fondi hallatavate varade väärtus on viimase 10 aastaga märkimisväärselt - enam kui seitse korda - kasvanud. 2010. aasta lõpus oli Apollol varasid kokku "vaid" 68 miljardi dollari eest.