Seejärel aga tuuled pöördusid, hind kerkis taas X euroni ning Coop Pank oli päeva lõpuks hoopis Balti börsi kõige edukam aktsia, kerkides päeva jooksul 2,99 protsenti ning makstes päeva lõpuks 3,1 eurot.

Hea päev oli ka LHV aktsial, mis kerkis 1,98 protsenti ning kaupleb nüüd 33,45 euroga. Üle protsendi kerkisid Tallinnas ka Pro Kapitali, Tallinki ning Baltika aktsiad. Samas oli Pro Kapitali aktsia käive täiesti naeruväärne, vaid 15 eurot. Ka Baltika puhul ei olnud lood eriti paremad, selle käive oli 628 eurot.

Ükski Baltimaade põhinimekirja aktsia täna üle protsendi ei langenud. Küll aga kukkusid alternatiivturul First North kaks börsiraketti Bercman ning Saunum. Esimene neist 2,73 protsenti ning teine 1,71 protsenti.

Balti börsiindeks kerkis täna 0,76 protsenti. Edukaim päev oli Tallinnas(+1,02%) ning liialt halvasti ei läinud ka Riias(+0,99%). Küll aga langes 0,11% Vilniuse börsiindeks.

Enamik Euroopa ja Aasia suurematest börsiindeksitest olid täna õrnalt rohelised, kuid samas leidus ka neid, mis oma väärtust kaotasid. Punases olid näiteks Londoni ning Shanghai börside indeksid.