"Mõistame karmimate nõuete vajadust seoses koroonaviiruse vastu vaktsineerimisega. Koroonaviiruse levikut on vaja kiiresti pidurdada ning vaktsineerimine on selleks kõige tõhusam meede," kirjeldas Kask.

Circle K töötajad puutuvad igapäevaselt kokku sadade inimestega, kes teenindusjaama külastavad. "Seetõttu oleme soovitanud kõikidel töötajatel end vaktsineerida, et vähendada koroonaviirusega nakatumise riski. Meil on siiralt hea meel, et paljud Circle K töötajad on tänaseks vaktsineerimiskuuri lõpetanud," rõõmustas naine.

Arvestades tööjõu olukorda turul, ei plaani Circle K vaktsineerimata töötajaid vallandama hakata.

"Väärtustame kõiki oma tublisid töötajad hoolimata sellest, kas nad soovivad end lasta vaktsineerida või mitte. Juhul kui töötaja ei soovi vaktsineerimist, siis on Circle K kui tööandja soov ja kohustus tagada neile vajalikud teised koroonaviiruse vastased kaitsemeetmed nagu maskid, visiirid, kaitseklaasid teenindusjaamade lettide juures jne," lisas Kask.

Kask sõnas, et nad on ka Circle K-s kaalunud ka vaktsineerimata töötajate kiirtestimist, kuid paratamatult jääb arusaamatuks, kas antud kulu kandmine peab jääma tööandjale või korvab selle riik.