Kõige suurem osalus ongi LHV-s kahel kaasasutajal, Rain Lõhmusel ning Andres Viisemannil. Neist esimese aktsiapakk on tänase seisuga väärt 246 ning teisel 102 miljonit eurot. Nii hästi ei ole aga läinud kolmandal LHV asutajal. Nimelt ei kuulu Tõnis Haavelile sentigi LHV aktsiaid ning viimati pälvis ta tähelepanu hoopis investeerimispettuses süüdimõistmisega 2015. aastal.

Lisaks leiab LHV suurosanike nimekirjast mitmeid teisi huvitavaid nimesid. Asutajate järel on suurim aktsiapakk LHV nõukogu liikmel Tauno Tatsil. Samuti on 45 miljoni eurone pakk LHV aktsiaid varalahkunud pankuri Rein Kaarepere lesel Mai Kaareperel.

LHV emafirma LHV Groupi praegusel juhil Madis Toomsalul on LHV aktsiaid kogunenud umbes 2,7 miljoni euro eest. Samuti on ligi 2 miljoni väärtuses LHV aktsiaid ka endisel juhil, hiljem Luminori ning nüüd juba Skeletoni siirdunud Erkki Raasukesel.

LHV aktsia on viimase aastaga kerkinud koguni üle 168 protsendi. Viie aastaga on hinnatõus aga olnud juba enam kui neljakordne.

Vaata graafikult, kes on LHV suurimad osanikud ning kui väikese osa nende aktsiapakkidest moodustavad Toomsalu ja Raasukese aktsiakontod: