Ristiisa pubi omas rendilepingut aadressil Küüni 7 juba 20 aastat. Pubi esindaja sõnul tegid nad rendileandja Estikole ka oma pakkumised, kuid uue tulija suurem rahakott jättis nad kõrvale.

Ta kinnitas, et mõtted mõlguvad Ristiisa pubi rajamisest teise asukohta, kuid plaani täpsustada ei soovinud.

Kesklinna keskuse juhataja Kätriin Seli sõnul neil Ristiisa pubile ühtegi pretensiooni polnud, vaid just vastupidi - koostöö oli väga sujuv. Ristiisa pubi asemele valiti uus lahendus eelkõige seetõttu, et kohale ja keskusele on kõrgendatud ootused ja ambitsioon seda atraktiivsemaks muuta.

Uus omanik jättis partnerid mängust välja

Pubi jaotub osanike vahel võrdselt kolmeks Raul Juure, Kalle Tammeoru ja Toomas Ollisaare vahel. Tartu ühe parima asukohaga lepingu taipas endale napsata Kalle Tammeorg ja jätkab tegevust Ristiisa pubi ruumides ilma endiste äripartneriteta.

Tammeorg plaanib magusa asukoha peale rajada kaasaegsema pubi. "Praegu käivad remonditööd, mis võtavad kindlasti mõned kuud aega. Huvi on koht võimalikult kiiresti avada ja loodetavasti saab see juhtuma juba selle aasta sees. Täpsemad kuupäevad selguvad mõne nädala jooksul," ütleb Seli.